Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Șemineul tip centrală – îmbinarea optimă între un obiect decorativ și o sursă de încălzire a unei locuințe!
SM Online  - Joi, 8 Februarie 2018

În trecut, șemineul reprezenta un simbolul al aristocrației, o formă prin care bunăstarea unei familii era pusă în evidență într-un mod impresionant din punct de vedere arhitectural. 

Astăzi, șemineele și-au depășit această condiție și au devenit o modalitate la îndemna oricui de a îmbina aspectul vizual cu cel practic. Un șemineu tip centrală reușește să le ofere celor care îl utilizează nu doar un plus de căldură la nivel energetic, care contribuie la crearea unei atmosfere primitoare, ci și căldură în sensul propriu al cuvântului.

Această combinație oferă, atât celor care locuiesc, cât și vizitatorilor, posibilități multiple de a se bucura de o imagine idilică în timpul anotimpului rece, dar și de a beneficia de o sursă de încălzire eficientă și durabilă.

Șemineul tip centrală – de la element de decor la sursă eficientă de căldură!

Șemineul oferă grandoare unei încăperi, contribuind în același timp la crearea unei atmosfere speciale, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Dincolo de aspectul estetic desoebit de important, un șemineu tip centrală (pentru o analiză a celor mai eficiente și avantajoase modele disponibile pe piață accesați https://www.qmag.ro/seminee-centrala-termica/), un astfel de produs este o sursă valoroasă de încălzire a oricărei locuințe, indiferent de zona în care este amplasată. La dispoziția celor interesați (raportat la sursa de combustibil folosită) se găsesc diverse opțiuni de astfel de șeminee:

  • Șemineul care utilizează combustibil solid (lemne) –contribuie la crearea unei atmosfere de efect, mai ales atunci când este zăpadă afară;
  • Șemineul care utilizează energie electrică  - este o combinație între panourile radiante și o proiecție digitală, care are un efect deosebit în timpul anotimpului rece;
  • Șemineul care utilizează gazele naturale – este un sistem mai complex, care implică principiul de funcționare al unei centrale termice (cu cale de evacuare, etc.);
  • Șemineul care utilizează peleți – se apropie cel mai mult de conceptul de centrală termică, reușind să îmbine atât rolul de sursă de încălzire, cât și pe cea de element decorativ;
  • Șemineul bio - utilizează bioetanolul ca sursă de încălzire, acesta fiind, alături de cel pe peleți, unul dintre cele mai eficiente modalități de protejare a mediului înconjurător.

Șemineul tip centrală este avantajos prin prisma faptului că oferă o sursă de încălzire primordială pentru o locuința, alături de aspectul estetic impresionant. Designul este unul dintre elementele care condiționează alegerea unui astfel de șemineu, dar, în procesul de achiziționare trebuie să se țină cont și de faptul că un astfel de produs trebuie să ofere costuri scăzute de întreținere și avantaje pe termen lung.

Pe Qmag.ro găsiți una dintre cele mai vaste selecții de șeminee tip centrală, care se remarcă prin varietate, prețuri accesibile și un aspect vizual fără egal!

2564 vizite
Distribuie pe